1. Lafit (qırmızı şərab növü)
2. Madera (şirin, ətirli içki)
3. Malvaziya (üzüm şərab növü)
4. Maraksin (albalı likörü)
5. Marsala (çaxır növü)
6. Viski (ing.arağı)
7. Qlintveyn (ədviyyat və şəkər qatılaraq çaxırdan hazırlanan isti içki)
8. Kaqor (qırmızı şərab növü)
9. Zapekanka (giləmeyvə likörü)
10. Krambambuli (darçınlı, mixəkli araq)
11. Krüşon (içinə təzə meyvə tökülmüş ağ çaxırla rom və konyak qatışığından ibarət içki)
12. Qımız (at südündən hazırlanan içki)
13. Orşad (sərinləşdirici içki növü)
14. Portveyn (tünd və acıtəhər qara pivə)
15. Punş (rom, qənd, limon və b. meyvə şirələri qarışdırılıb hazırlanan spirtli içki)
16. Pennik (çörəkdən çəkilmiş tünd çaxır)
17. Reynveyn (çaxır növü)
18. Rislinq (ağ şərab növü)
19. Romaneya (qədim Rusiyada xaricdən gətirilən əla çaxır növü)
20. Sidr (alma şərabı)
21. Sitro (spirtsiz içki)
22. Sotern (ağ çaxır növü)
23. Tenerif (şərab növü)
24. Tokay (şərab novü)
25. Xanşin (çin arağı)
26. Xeres (şərab növü)
27. Simlyanks şərabı
28. Şabli (ağ şərab növü)
29. Şartrez (ətirli likör növü)
30. Şnaps (tünd alman içkisi)
31. Benediktin (şirin və ətirli likör)
32. Bordo (qırmızı şərab növü)
33. Braqa (evdə hazırlanmış pivə)
34. Burda (bulanıq və dadsız içki)