Porçini göbələkli çörək

Porçini göbələkli çörək

İnqrediyentlər
  • porçini göbələyi-50 qr
  • sarımsaq-1 diş
  • çörək-1 dilim
  • dəfnə yarpağı-1 ədəd
  • supersun yağı-2 x.q.
  • krem-½ st
  • zeytun yağı-1 ç.q.
  • toz pomidor-1 ç.q.
  • parmesan-1 x.q.
  • duz, istiot
  • zövqə görə
Porçini göbələkli çörək
Hazırlanma mərhələsi
Tava isidilir. Sarımsaq sürtgəcdən keçirilir. İsidilmiş tavaya supersun yağı əlavə edilir, əridilir və sarımsaq bura əlavə edilir.
Sonra göbələklər də bura əlavə edilir, az odda sotelənir. Eyni anda dəfnə yarpağı, pomidor tozu, digər ədviyyatlar da əlavə edilir.
Sotelənən qarışıma zeytun yağı əlavə edilir, sonra krem tökülür və 2 dəqiqə qarışdırılır.
1 dilim tost çörəyi iki yerə bölünür. Sotelənən göbələklərin içərisindən dəfnə yarpağı çıxarılır. Sonra qızarmış çörəklərin üzərinə göbələklər çəkilir, üzərinə də parmesan səpilir.
 

Mənbə: neyeyek.az
Top