Ərzaqlar
- 500 qram linguini makaron
- 1 kg Kalamar
- 2 Diş Sarımsaq
- 2 dənə pomidor
- cəfəri
- 1 əd. qırmızı acı bibər
- zeytun yağı
- duz
- qara bibər
Hazırlanması
Kamalarlarımızı təmizlədikdən sonra halqa şəklində doğrayırıq.
Sonrasında zeytun yağında qızartdığımız sarımsağı və bibərləri qızardıb kalamalarlara əlavə edirik.
Kalamarları 10 15 dəq bişirdikdən sonra qabıqları soyulmuş kub şəklində hazırlanmış pomidorları əlavə edərək 35 40 dəq. qədər bişirməyə buraxın.
Linguini makaronlarını paketin üzərindəki qaydalara uyğun bişirib hazir kalamar sousumuzu üzərinə əlavə edirik.
Nuş Olsun.
Mənbə: recept.az