Tərkibi:
- 500 q balıq
- 1 şirin qaşığı keşniş
- 1 şirin soğan
- 1 şirin qaşığı sumaq
- 1 dəstə cəfəri
- 1 ovuc içi qədər təzə nanə
- 2 pomidor
- Duz
- Yarım roka
Qızartmaq Üçün;
- Maye yağ
- Yarım çay stəkanı un
- Mayonez
- Pul bibər
- Limon
Hazırlanması:
Balıqları təmizləyib sümüklərini alaq üzərinə keşniş duz səpək.
Daha sonra una bulayıb qızğın yağda qızardaq (çox qurutmayın) balığın dadı qalmır. Digər tərəfdən, soğanları və göyərtiləri xırda xırda doğrayın.
Pomidorları halqa-halqa doğrayın, çörək arası istehsalına keçək
Balıqları cörək arasına ilk düzdükdən sonra soğanları pomidoru pul bibər və bir az duz vurduqdan sonra mayonez sıxıb xidmət edin.
Nuş olsun!
Mənbə: qadınla.com