Çörək arası balıq resepti

Çörək arası balıq resepti

Tərkibi:
  •  500 q balıq
  • 1 şirin qaşığı keşnişÇörək arası balıq
  • 1 şirin soğan
  • 1 şirin qaşığı sumaq
  • 1 dəstə cəfəri
  • 1 ovuc içi qədər təzə nanə
  • 2 pomidor
  • Duz
  • Yarım roka

Qızartmaq Üçün;

  • Maye yağ    
  • Yarım çay stəkanı un
  • Mayonez
  • Pul bibər
  • Limon
    
Hazırlanması:
Balıqları təmizləyib sümüklərini alaq üzərinə keşniş duz səpək.
Daha sonra una bulayıb qızğın yağda qızardaq (çox qurutmayın) balığın dadı qalmır. Digər tərəfdən, soğanları və göyərtiləri xırda xırda doğrayın.
Pomidorları halqa-halqa doğrayın, çörək arası istehsalına keçək
Balıqları cörək arasına ilk düzdükdən sonra soğanları pomidoru pul bibər və bir az duz vurduqdan sonra mayonez sıxıb xidmət edin.
Nuş olsun!

Mənbə:
qadınla.com
Top