Tərkibi:
Yumurta
350 q un
1 paket yağı
1 stəkan şəkər tozu
0.5 çay qaşığı soda
Mürəbbə (qatı)
Hazırlanması:
Yumurta ilə şəkər tozunu çalırıq və yağla unu əlavə edirik.
Sodanı üzərinə səpirik. Xəmir yapışqan olmamalıdır. Əks halda un əlavə edin.
Xəmiri yarıya bölün.
1-ci hissəsi əsas hissəyə, 2-ci hissəsi isə 20 dəqiqəlik soyuducuya qoyuruq.
1-ci yarısını 1sm qalınlıqda yayıb üzərinə mürəbbə tökürük.
Üzərinə isə sürtgəcin iri gözündən keçirilmiş xəmirin 2-ci hissəsini səpirik.
180 dərəcədə sobada bişiririk.