Tərkibi:
450 q. un
130 q. smetan
250 q. paket yağ
120 q. şəkər tozu
4 ədəd yumurta sarısı
1 çay qaşığı limon suyu
İçlik üçün:
400 q. çiyələk
4 ədəd yumurta ağı
180 q. şəkər tozu
badam yarpağı
Hazırlanması:
Unu soda ilə qarışdırıb ələkdən keçirin.
Paket yağ əlavə edirik və bıçaqla döyürük.
Yumurta sarısını, limon suyu, şəkər tozu, smetanı əlavə edirik.
Xəmiri qarışdırırıq. Formalı yayıb yağlayırıq.
Bir neçə yerdən deşib sobaya 170 dərəcədə qoyuruq.
20 dəqiqə sonra çıxardırıq.
Yumurta ağı ilə şəkər tozunu döyürük, daha sonra çiyələyi əlavə edirik.
Çiyələkli qarışığı korjun üzərinə qoyuruq.
Üzərinə badam yarpağı qoyub 15 dəqiqə sobada bişiririk.