Lazım olanlar: 3 Yumurta
2,5 su stəkanı süd
2 su stəkanı un
1 / 2 stəkan şəkər
100 qr əridilmiş şokolad
1 paket vanil
1 çay qaşığı qabartma tozu
2 paket kremşanti
1 paket labne pendir
şokolad sousu
Hazırlama qaydası:
Yumurta, süd, un, şəkər, qabartma tozu, vanil, çikolta mikser ilə çırpılıp krep xəmiri hazırlanır. Çox az yağlanılmış teflon tavaya çömçə ilə tökülərək mümkün qədər incə bir konsistensiyada krep hazırlanır. Nəhayət, sürmək üçün iki paket krem şanti hazırlanır. Mikserdə bir paket labne pendir əlavə olunaraq yaxşıca çırpılır. Soyuyan krep arasına bu krem sürtülərək krep üst-üstə düzülür. Ən üstə hazırlanan şokoladlı sous tökülür.Üzərini bəzəmək üçün bir çay stəkanı toz şəkəri teflon tavada əridilir. Karamelize olduqdan sonra kürdana batırılmış fındıq dənələri şəkərə bulanır və tərs çevrilərək soyuması gözlənilir.Kürdanların bir-birinə təmas etməməsinə diqqət yetirilməlidir.Soyuduqdan sonra kürdanlar çıxardılır. Kelebek üçün yağlı kağıza kəpənək şəkli çəkilər. Kağız tərs çevrilib şəklin üzərinə çay qaşığı köməyi şəkər axıdılır. Donmasını ardınca fındıklarla birlikdə tortun üzərinə qoyular.